Minden, ami Chili - Bárdos Viktorral

cikador 2017.05.22, 17:43

Május 19-n, pénteken Bárdos Viktor az érdeklődők körében beszélt arról, számára mit jelent :„ Minden, ami chili”.

Kibontakozott egy élettörténet, amelyben több, kipróbált lehetőség után, melyekben soha nem egyedül dolgozott, eljutott az egyedihez. Hogy olyat akar és kell csinálni, ami nincs, vagy csak kevés van belőle.

Egyedi, azaz minden saját ötlet: a dizájntól az ízek világáig. Minden mögött ott van a kísérletezés, hogy az általa termesztett fajtákból minél több lehetőséget tudjon kihozni. ( Lásd legújabb szósz: tormás-sonkás.)
A kérdések sem maradtak el:
Milyen a paprikák színvilága?
A ledarálás hogyan történik?
Az online szakácskönyvből mikor lesz könyv?
Milyen szakirodalma van a chili termesztésének?
Természetesen nem maradt el a személyes találkozás a termékkel: azaz a kóstoló.
A személyes találkozás lehetőség arra, hogy Bárdos Viktor történetével azok is megismerkedhessenek, akik netán sem a tévében, sem az újságban, sem az interneten nem tudják azt nyomon követni. 

"Minden, ami chili" címmel Bárdos Viktor kiállítása látható a Keresztély Gyula Városi Könyvtárban.

Képek