Rendőrség napja - polgármesteri fogadás

cikador 2019.04.25, 13:46

A Rendőrség napja – polgármesteri fogadás

Szent György nap, a Rendőrség napja alkalmából április 24-e a Rendőrség állománya számára munkaszüneti nap. Erre való tekintettel a megyei rendőr-főkapitányságokon, a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken ezen a napon az ügyfélfogadás szünetel, és már hagyománynak számít Bátaszéken, hogy e naphoz kapcsolódóan a város polgármester vendégül látja a településünkön szolgáló rendőröket és polgárőröket.

A Városháza Házasságkötő termében köszöntötte dr. Bozsolik Róbert polgármester a rendőreinket és vezetőiket. Dr. Pilisi Gábor, a Szekszárdi Rendőrség vezetője és dr. Vas János, a Bátaszéki Rendőrőrs vezetője felhívta  a figyelmet arra, hogy kevés olyan település van Magyarországon, ahol az önkormányzat elöljárói megtisztelik a rend őreit avval, hogy fogadás keretén belül megköszönik a munkájukat. Bíznak abban, hogy a meghívás nem csak protokolláris, hanem ez valóban az elvégzett munka elismerése.

A bátaszéki őrssel való közös munka mind az autópálya-rendőrség részéről, mind pedig az önkormányzat részéről jó színvonalon működik. Az a munka, amit a bűnmegelőzés és bűnüldözés terén végeznek rendőreink és polgárőreink hatékony, a lakosság szubjektív biztonságérzete pozitív. Bátaszék polgármestere bízik abban, hogy ez továbbra is így marad, és ehhez kívánt sok sikert és jó egészséget mindenkinek.

Képek