Honvédelmi Nap - Bátaszék

A rendezvény célja a honvédelem ügyének népszerűsítése, a Magyar Honvédség és a civil lakosság kapcsolatának erősítése. Az érdeklődő állampolgárok valós és hiteles képet kapjanak a katonai szolgálatvállalás lehetőségeiről és formáiról, illetve a továbbtanulási lehetőségekről.

Akiknek a rendezvény szól: középiskolás diákoknak (továbbtanulás, szerződéses katonai szolgálat), felsőfokú tanulmányaikat folytató hallgatóknak (önkéntes tartalékos szolgálat), álláskeresők, munkaviszonyban álló érdeklődőknek (szerződéses katonai szolgálat, ön-kéntes tartalékos szolgálat), civil szervezetek, egyesületek tagjainak (szerződéses katonai szolgálat, önkéntes tartalékos szolgálat).

A honvédelem mindannyiunk közös ügye. A Magyar Honvédség a társadalom integráns része, az önkéntes és professzionális haderő megfelel a modern kihívásoknak, a katonai hivatás hosszútávra szóló, kiszámítható karriert, életpályát jelent, és a Magyar Honvédség, mint a térség egyik legnagyobb munkáltatója biztos jövedelmet kínál a jelentkezőknek.

A parogramok között szerepel a a katona zenekar műsora, különleges díszelgő alegység bemutatója, közelharc bemutató, toborzó pont működtetése, a katonai szervezetek bemutatkozása, haditechnikai bemutatója és a kadét képzés bemutatása.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Képek