25 éves a KÉSZ Kft.

cikador 2019.01.18, 17:59

25 éves a KÉSZ Kft.

Ünnepelni hívta partnereit a KÉSZ Közúti Építő és Szolgáltató Kft.

Kőműves József által, 1993-ban alapított cég ma, 25 év elteltével példamutató, minden szempontból hiteles és sikeres vállalkozás. A bátaszéki székhelyű Kft. mind szakmai hátterét és hozzáértését, mind technikai felszereltségét tekintve kiváló minősítésű cégként működik településünkön.

A jubileumi évforduló alkalmából megtartott ünnepségen többek között Ács Rezső, Szekszárd Város polgármestere köszöntötte a Közút Építő és Szolgáltató Kft. dolgozóit, és köszönte meg az együttműködést. Elismerő szavaiban hangsúlyozta az önkormányzattal való kiváló közös munkát, hiszen az elmúl 10 évben, csak Szekszárdon 700 helyszínen dolgoztak a KÉSZ Kft. szakaemberei. A szoros hivatali együttműködésen túl - az emberi kapcsolatrendszer kialakításával - rugalmasság jellemzi a közös munkát. A folyamatos fejlődés, és a vállalkozás jövője is biztosítva látszik, hiszen Kőműves József fiai is már aktív dolgozói a vállalkozásnak, a generációváltás így nem okoz fennakadást. Ács Rezső bízik abban, hogy sok-sok évig tart még a jó partneri viszony.

Bátaszék polgármestere, dr. Bozsolik Róbert 25 éve működik együtt a KÉSZ Kft-vel, akik kiemelt támogatói városunknak. Az eredményes munka záloga azok az értékek, amelyeket a kezdetektől képvisel Kőműves József. Elsősorban a csapatban gondolkodás tette nem szokványossá a vállalkozást, amely által az önkormányzatokkal szoros, partneri-baráti viszonyt tudott kialakítani. Ez a jó viszony az utánpótlásnak is köszönhetően a következő időszakra is biztosítva látszik, mind Bátaszék Város Önkormányzata részéről, mind pedig a Kft. részéről.

Kőműves József közlekedésmérnökként már a kezdetektől fontos feladatának tekintette a helyi közlekedés infrastruktúrájának fejlesztését. Megbízásokat többnyire egynapi járásra vállalnak, elsősorban Tolna megyében, valamint Baranyában és Bács-Kiskun megyében. Kollégáival együtt megtiszteltetésnek érzik azt a munkát, mellyel hozzájárulnak Magyarország, Tolna megye és az egyes települések fejlődéséhez. A 25 év alatt sok változáson van túl a vállalkozás, ami mind hozzájárulhatott ahhoz, hogy kiváló minősített céggé válhassanak.  A változások ellenére a kitartó munka meghozta a várt eredményeket. A kitartást pedig bizonyíthatja az, hogy a kezdetekben 5 fővel megalapított cégből hárman még ma is a Kft-ben dolgoznak, Boda András, Boda Attila és Jó György. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően ma már 50-60 főre van szükség a zavartalan működéshez. Az építő és szolgáltató cég fontosnak tartja a mecénási feladatokat is, elsősorban Bátaszék kulturális, sport és közéleti eseményeit, rendezvényeit támogatja.

A jubileum jó alkalmat adott bejelenteni, hogy Kőműves József átadja a stafétát két fiának, és a KÉSZ Közúti Építő és Szolgáltató Kft. 2019 januárjától kettős ügyvezetéssel működik tovább. Kőműves Krisztián a műszaki, míg Kőműves Péter a gazdasági irányítást végzi majd.

További sok sikert kívánunk a KÉSZ Közúti Építő és Szolgáltató Kft-nek!  

 

 

Képek

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás