A pedagógusokat köszöntötték ünnepnapjukon

cikador 2019.06.03, 17:08

Pedagógusnap - 2019

A pedagógusnap alkalmából ebben az évben is három helyszínen, délelőtt a II. Géza Gimnáziumban, a nap második felében pedig a Bátaszéki Mikrotérségi Óvoda és Bölcsődében, valamint a Kanizsai Dorottya Általános Iskolában köszöntötte az óvodapedagógusokat és a dajkákat, a tanítókat, a tanárokat, a pedagógiai munkát segítő dolgozókat városunk polgármestere, dr. Bozsolik Róbert.

A rövid zenés-irodalmi műsort követően a köszöntő gondolatoké volt a főszerep, de a nyugállományba vonuló bátaszéki pedagógusokat, Bíróné Rabacz Irén és Kiss Anna Aranka óvodapedagógusokat, valamint Bosnyákné Kovács Margit tanítót, és Faidt József tanárt is méltatta és megajándékozta a városvezető. A jelenlévők átvehették a város ajándékát, egy palack bort, a 2019. esztendő Város Bora címmel kitüntetett Werner-féle chardonnay-t, és egy emléklappal is gazdagodtak, amelyen a következő idézet szerepelt Antoine de Saint-Exuperytől:

„Ha hajót akarsz építeni, ne azzal kezdd, hogy a munkásokkal fát gyűjtetsz, és szó nélkül kiosztod közöttük a szerszámokat, és rámutatsz a tervrajzra! Ehelyett először keltsd fel bennük az olthatatlan vágyat a végtelen tenger iránt!”

Képek

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás