A rendőrség napja

cikador 2022.04.26, 09:00

A rendőrség napja

A rendőrség napját egy kormányrendelet alapján 1992 óta Szent György napján, április 24-én ünneplik Magyarországon. Az ünnepnapon a rendőri munkát, mint felelősségteljes hivatást, a rendőrök és a rendőrség kötelékében dolgozók munkáját ismerik el.

Az utóbbi két évben sajnos Bátaszéken sem volt lehetőség a már hagyományosnak tekinthető polgármesteri fogadásra, de végre a körülmények lehetővé tették a személyes találkozót, így április 25-én, hétfőn dr. Bozsolik Róbert polgármester fogadta a Bátaszéki Rendőrőrs munkatársait egy kötetlen beszélgetésre a Petőfi Sándor Művelődési Házban.

A polgármester üdvözlő szavait követően megköszönte a rendőrség munkáját, amely az önkormányzattal közösen sikeresnek bizonyult az elmúl évek tekintetében. A jövőben pedig bizakodnak, hiszen kiváló a kapcsolat a két szerv közöt. Ha a település polgármestere fontosnak tartja a jó közbiztonságot és a hatékony közös munkát, akkor a rendőrségnek is könnyebb dolga van egy város általános közbiztonságának megőrzésében.

Ehhez a munkához kívánunk sok sikert a rend őreinek!

Képek

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás