Átadták a Fiatalok a városért elismeréseket

cikador 2017.12.21, 15:36

Egy település jövőjét a jelenben kell megalapozni, és a jövő egyik záloga lehet a városunkban élő fiatalokkal megtalálni a közös hangot. Nekik jövőképet kell mutatni Bátaszéken, hogy a majd megszerzett tudásukat itthon, szülővárosukban is kamatoztassák. Ami a településen múlik, azt megteszi a város, így 18 éves korukig van lehetőségük itt tanulni a fiataloknak, lehet sportolni, művészeti iskolába járni, egyre több lehetőség van szórakozásra. Nyugodt, biztonságos körülmények között élhetnek városunkban. Bátaszék számít a fiataljaira, melynek ékes bizonyítéka, hogy már hosszú évek óta mond köszönetet így év végén az ő munkájukért, tevékenységükért is. A város vezetése az idén is felkérte az intézmények, egyesületek vezetőit, hogy tegyenek javaslatot arra, kik azok, akik teljesítményükkel, szorgalmukkal, eredményükkel példaképül állíthatók a korosztályuk elé. Dr. Bozsolik Róbert polgármester örömmel jelenthette, hogy ebben az esztendőben is van kikre büszkék legyünk. A december 20-án megtartott, ma már évtizedes hagyománnyal bíró ünnepi évzáró polgármesteri fogadáson nekik köszönték meg a munkájukat, és immár második alkalommal adták át a „Fiatalok a városért” elismeréseket. Az elismertek között olyan tehetséges óvodások, általános iskolások, gimnazista és főiskolás fiatalok vannak, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak valamely területen, és munkájukkal példát mutathatnak társaiknak, valamint öregbítették városunk hírnevét. Elismerő oklevelet és ajándékot kaptak:

Fábián Lilla, Dinovics Bernadett, Nyéki Laura, Zoltán Nóra, Bojás Eszter, Káldi Kata, Bozsolik Ákos, Géringer Anna Kincső, Szabó Dalma, Vida-Szaksz Lili, Bozsolik Zsófia, Mesz Zsófia Blanka, Ranga Martin, Elekes Fanni, Mórocz Ákos, Kiss Bánk Botond, Nagy- Jánosi Botond, Nagy Ákos Tomaj, Bakó Bálint, Sörös Noémi, Fodermayer Anna, Fekete András, Fekete Sára, Rajnai Viktória, Ligeti Áron, Gáll Péter, Bozsolik Dávid, Skorday Lilla, Ill Patrícia, Simon Krisztina, Galla Kata. 

Az eseményt az Általános Iskola Gyermekkarának műsorával, egy mesével Mátyás Míra, egy zongorajátékkal Gál Kristóf és egy énekkel, gitáros kíséret mellett Palkó Tamás tették még ünnepivé. 

Képek

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás