"Bátaszék Város Vörösbora" 2017. évben a Garai Pincészet 2015-ös évjáratú Szekszárdi Bikavér minőségi vörösbora.
Kékfrankos, Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon és Kadarka házasítása. 15 hónapig érlelődött, másod - és harmadtöltésű tölgyfahordóban. Színe rubin, illatában a piros bogyós gyümölcsök mellett a kadarka fűszeressége is megjelenik. A Nyéki-hegyi öregtőkés kékfrankos alapjaira épülő bor ízében nem az erős, fás tanninok dominálnak, lágy savaival, fiatalos lendületével, még némi érlelés után, szép, harmonikus, elegáns borrá fejlődik. Alkohol: 13%, Sav : 5,6g/l.
"Bátaszék Város Fehérbora" 2017. évben a Werner Pince 2016-os évjáratú Királyleányka minőségi fehérbora.
Szentai tetőn, 5 éves ültetvényen termett szőlőből, reduktív eljárással készült fehérbor. Különös figyelmet fordítottak arra, hogy kihangsúlyozzák a termőhely és a szőlőfajta jellegzetes tulajdonságait.
"Bátaszék Város Rozé bora" 2017. évben a Szeleshát Szőlőbirtok 2016-os évjáratú Pinot Noir Rose minőségi rozé bora.
Szeptember közepei szüret, irányított, hűtött erjesztés alacsony hőfokon (15C). Ezzel a lehető legtöbb gyümölcsöt megőrizve október közepén palackoztuk. Palackozás előtt egy pici szén-dioxidot adtunk hozzá, hogy még frissebb, üdítőbb legyen a bor.