Bátaszék Város Közjaváért

0 sagi_lajosne

1961 -

Sági Lajosné 2019

Sági Lajosné könyvtárigazgatóként, a Helyi Értéktár Bizottság tagjaként, a Bátaszék Város Közoktatási, Közművelődési és Műemlékvédelmi Közalapítványának kuratóriumi elnökeként, több helyi társadalmi csoport vezetőjeként, tagjaként több mint két évtizede kiemelkedő szerepet vállal a város kulturális életének működtetésében, színesítésében. A település Bátaszék Város Közjaváért kitüntető elismerést adományoz neki. A kitüntető címmel arany pecsétgyűrű és oklevél jár.

0 varga_gyorgyne_2017

1954 -

Varga Györgyné 2017

A bátaszéki sváb mesterségek és ünnepi szokások beépítése a német nemzetiségi oktatás tananyagába, a besigheimi testvérvárosi diákcsere, a pedagógusok és a kórusok közötti kapcsolat szervezése és lebonyolítás érdekében kifejtett tevékenysége elismeréseként.

0 borosne_simon_zsuzsanna_2017

1966 -

Borosné Simon Zsuzsanna 2017

Az önkormányzat szociális, gyermekjóléti, valamint idősgondozás feladatainak ellátása, a településen élő hátrányos helyzetű családok életkörülményeinek javítása érdekében kifejtett tevékenysége elismeréseként.

0 riglerne_stang_erika_2014

1955 -

Riglerné Stang Erika 2014

A helyi kultúra értékeinek megismertetése és ápolása, a hagyományőrzés; az amatőr alkotó, művelődő közösségek tevékenységének támogatása; a Német Nemzetiségi Egyesület aktív és közösség-formáló vezetése, a népcsoportok közti jó kapcsolat, a színjátszó csoport megalapítása, és a testvér-települési kapcsolatok ápolása érdekében kifejtett tevékenysége elismeréseként.

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás