Bátaszéki Juhászlegény Erdélyből

cikador 2018.09.25, 13:39

BÁTASZÉKI JUHÁSZLEGÉNY ERDÉLYBŐL

 

Magyarországi körútra indul Török Rezső Juhászlegény című darabja, a magukat egyszerűen gyergyói műkedvelő színjátszóknak nevező csoport előadásában. A produkciót október 18-tól kezdődően láthatja az anyaországi közönség.

A nagyérdemű már megnézhette kétszer az előadást, méghozzá 20 év különbséggel  Gyergyóditróban, majd márciusban Gyergyószentmiklóson is nagy sikert aratott a produkció. Most ismét próbálják a darabot a ditróiak, szárhegyiek és orotvaiak alkotta színjátszó csoport tagjai.

A színmű egyébként, ahogyan a címe is tudatja, falusi életkép három felvonásban. A közönség igazán jó hangulatú, zenés előadásra számíthat.

A főbb szerepekben Kolcsár Endre, Benedek Gabriella, Bálint Zita, Bálint Levente, Gál-Pál László, Mezei Mihály és Mezei Lóránt lesz látható, a zenei alapot Gál Imre és zenekara biztosítja.

Az őszi magyarországi turné több állomású lesz. Október 18-án és 19-én, 18 órától Budajenőn; 20-án, 16 órától Isaszegen; 21-én 17 órától Bátaszéken; 22-én, 18 órától Őcsényben; 23-án, 17 órától Cikón; 24-én, 18 órától Kisszálláson; 25-én, 19 órától Zsombón; 26-án, 18 órától Kamuton mutatják be a Juhászlegényt. Ezek a helyszínek Gyergyóditró, Orotva és Gyergyószárhegy testvértelepülései.

 

BÁTASZÉK, PETŐFI SÁNDOR MŰVELŐDÉSI HÁZ,

2018. OKTÓBER 21., 17 ÓRA

A BELÉPÉS DÍJTALAN!

​​

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás