Bringázz hétköznap is

cikador 2020.08.19, 09:51

Bringázz hétköznap is!

A Magyar Kerékpárosklub, az Aktív Magyarországért felelős kormánybiztosság és az Innovációs és Technológiai Minisztérium – nyáron is folytatja a rendhagyó Bringázz a munkába! kampányt.

A járványhelyzet miatt, tavasszal az Inkább bringázz! szlogennel a kerékpározás jótékony hatásairól indítottunk kommunikációs kampányt. Az adatok alapján elmúlt hónapokban nagyon sokan kezdtek el kerékpározni. A nyári időszakban szeretnénk megszólítani a szabadidős, hétvégi kerékpárosokat azzal az üzenettel, hogy Bringázz hétköznap is! Ehhez kérjük a segítségét!

Kérjük, ajánljon olyan kerékpáros pihenőket, helyszíneket a településen, ahol nagy számban szoktak megfordulni kerékpárosok. Ezek lehetnek kerékpáros útvonalak mentén népszerű pihenők, kerékpártámaszok, vendéglátóhelyek, kutak, kerékpárszervizek, üzletek, kilátópontok. Az ajánlott helyszínekre el fogjuk juttatni a kommunikációs anyagainkat (molinók, matricák, kerékpáros tájékoztató anyagok).

Célunk, hogy minél több ember tekintsen elérhető közlekedési alternatívaként a kerékpárra. Ha sokan ülnek nyeregbe hétköznap is, kisebbek lesznek a dugók és a károsanyag-kibocsátás, és jó hatással lesz a társadalom egészségi állapotára is. 

További információkat találnak:

https://www.bringazzamunkaba.hu/kommunikacios-anyagok-2020

 

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás