Civil fórum a Városházán

cikador 2020.03.06, 10:54

Civil fórum a Városházán

A hagyományoknak megfelelően ebben az évben is megrendezésre került a polgármesteri hivatalban a VÁROSI CIVIL FÓRUM, amelyiken Bátaszék város polgármestere, dr. Bozsolik Róbert tájékoztatta a megjelent egyesületi vezetőket és képviselőket a 2020-ban esedékes elképzelésekkel és fejlesztésekkel, valamint a jövőre vonatkozó tervekkel kapcsolatban. A városvezető felhívta a figyelmet az együttműködés fontosságára, és kérte a jelenlévők véleményét és javaslatát a közös munkával kapcsolatban a megerősítés, a szorosabb kontaktus kialakítása érdekében. Ezt szorgalmazta Bátaszék alpolgármestere, Kemény Lajos is.

Köbli Kata aljegyző tájékoztatást nyújtott a 2019. évi támogatások elszámolásáról. Elmondta, hogy minden érintett szervezet rendben teljesítette ezt a kötelezettségét, és felhívta a figyelmet az idei önkormányzati hozzájárulással kapcsolatos pályázati lehetőségre. Március 12-től lesz elérhető ennek a dokumentuma a városi honlapon, és 30 nap áll rendelkezésre a támogatási kérelem beadására. Április 29-én lehet megtudni, hogyan döntött a képviselő-testület.

Csötönyi László, a Bátaszékért Marketing NKft. igazgatója a 2020-as városi rendezvényekről tájékoztatott, kiemelve a nagyrendezvényeket, közöttük a komlpex város napi programot, amelyiknek része az EuroMóka és Bátaszék várossá avatásának 25. évfordulója is. Felmerült a civil rendezvénynaptár gondolata is, amelyik a megbeszélés alapján március végéig elkészül, és láthatóvá teszi a bataszek.hu-n az összes rendezvényt és programot. Szintén megfogalmazódott a szabadtéri közösségi óévbúcsúztató esemény lehetősége is, amelyik ebben az évben próba jelleggel meg is valósul.

A civil fórumon a megjelentek is lehetőséget kaptak az elhangzottak kiegészítésére, a saját szervezeteiket érintő fontos dolgok propagálására.  

Képek

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás