Elkészült a Budai utcai járdaszakasz felújítása

cikador 2021.06.02, 14:08

Megújult járdaszakasznak örülhetnek a városlakók

 

Befejeződött a főutcán, a Bezerédj és Kövesdi utcákat összekötő járdaszakasz felújítása, aminek hétfőn, május 31-én volt a műszaki átadása.

A KÉSZ Közúti Építő és Szolgáltató Kft. határidő előtt, és a szerződésben vállalt, megfelelő minőségben adta át az elkészült járdaszakaszt a műszaki ellenőrzés során. A közel 200 m hosszan megújult járdaszakasz pályázati és önkormányzati forrásból, közel 26 millió forintból valósult meg.

Bátaszék Város Önkormányzatának régi adóssága volt már ez a beruházás, így végre az érintett lakók és a gyermekorvosi-rendelőbe érkezők is akadálymentesen és balesetmentesen tudnak közlekedni a jövőben. A járdaszakasz térkőburkolatot kapott és a járda mentén fákat is ültettek, ami az utcaképet is barátságosabbá tette.

Dr. Bozsolik Róbert polgármester külön megköszönte a városlakók türelmét, hogy a közel két hónapig tartó munkálatok során fegyelmezetten és együttműködően vették tudomásul az építkezés során kialakult közlekedési nehézségeket.

Az önkormányzat tervezi - a remények szerint sikeres pályázatoknak köszönhetően is - további járdaszakaszok felújítását.

Képek

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás