Fejlesztések a városban

cikador 2019.04.16, 16:17

Fejlesztések a városban

Megkezdődött a 2019. évi városi költségvetés végrehajtása, ezen belül az évre tervezett városüzemeltetési feladatok megoldása, és immár kézzelfogható, szemmel is jól látható eredményekkel szolgálhatunk.

Megújultak a városközponti közterek: a Szabadság utcai kerékpárúttól a Bátaszéki Közös Önkormányzati Hivatalig az érintett utcarész kertterületét zúzott kővel szórták fel, és új növényeket telepítettek. A felújítási munkákat a Bát-Kom 2004 Kft. végezte.

A bátaszéki köztemetőben található belső út építése már folyamatban van, a rendelkezésre álló keretösszeget maximálisan kihasználják, hogy a lehető legteljesebb mértékben, méltóságteljes környezetben látogathassák az elhunyt hozzátartozók nyughelyét a családtagok.

A tervezett külterületi munkák is eredményesen zárultak, a Molyhos Tölgy útja melletti árokrekonstrukció következtében 680 folyóméter árok tisztítása, felújítása történt meg. A szilárd utak kátyúinak a rendbetétele az időjárás függvényében zajlik a Bonyhádi út és az Orbán-hegyi út közötti szakaszon.

Még április hónapban nekiállnak a szakemberek a belterületi úthibák kijavításának.

Folyamatosan zajlanak a Besigheim játszótér karbantartási munkálatai, a gumiból készült ütéscsillapító sziget elhelyezése is elstartolt, és megkezdődött a B-típusú sportpark építése is, amelynek köszönhetően 70 m2-nyi területen 10 darab fitnesz eszköz kerül ki a térre, amelyek segítségével újabb lehetőség nyílik a bátaszékiek számára a tartalmas időtöltésre, a sportolásra.

Képek

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás