Garay utca műszaki átadása

cikador 2019.10.03, 13:00

Műszaki átadásra került a Garay utca

Ma adták át hivatalosan a Garay utca felújított szakaszát. A munkálatokat Bátaszék Város Önkormányzata saját forrásból finanszírozta, amit az Alisca Bau Építőipari Zrt. végzett el.

A felújítás során a temető főbejáratától délre 3 db, merőleges felállású parkoló került kialakításra, ami az útburkolat jobb széléhez csatlakozik. A fenti parkolótól pedig délre 4 db, párhuzamos kialakítású parkoló épült. A temető bejáratától északi irányban 10 db, merőleges felállású parkoló készült el.

A most átadott útszakasz 248m hosszú és burkolata 5,50m széles. A burkolatról lefolyó csapadékvíz - a kiemelt szegély mellet összegyűlve - a csapadékcsatornába jut. Valamint 239m hosszan új vízelvezető rendszer létesült. A temetőn belül meglévő árok korrekciójával új árok épült 166m hosszban.

A gyalogos forgalom számára is új burkolat könnyíti a közlekedést. A Garay utca nyugati oldalán új járdaburkolat 248m hosszon, átlagosan 1,57m szélességben készült el.

A városlakóknak és a temetőbe látogatók számára is modernebb és komfortosabb közlekedést biztosít a megújult közterület.

Képek

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás