Karácsonyi díszvilágítás és meglévő közvilágítás korszerűsítése

bataszek 2015.12.04, 12:02

Idén 5 darab új elemmel bővült a karácsonyi díszvilágítás városunkban. A városközpontban a gyalogos átkelő fölé és az Árpád utcába kerültek fel az újonnan beszerzett ünnepi díszek.

Az ünnepi díszvilágítás felhelyezésével egy időben világításkorszerűsítést is végrehajtottunk. A Budai utcán található gyalogos átkelők fölött a meglévő (60 wattos) lámpatesteket jóval erősebbre (100 W) cseréltük, így jól láthatóvá téve a zebrán átkelni szándékozó gyalogosokat.

Ugyancsak erősebb lámpatestek kerültek felhelyezésre a központi buszmegállóba, ahol a meglévőket másfélszer erősebbekre cseréltük.

Cserével történő meglévő világítás-korszerűsítést hajtottunk végre az orvosi rendelő melletti kisközben. Az újonnan kihelyezett 3 darab közvilágítási lámpatest kellően és megbízhatóan világítja be az említett járdaszakaszt.

A Dr. Hermann Egyed utca végén fennálló közvilágítási hiányosságunkat is pótoltuk -az itt lakók legnagyobb örömére-, egy új lámpatest került kiépítésre.

Végül – de nem utolsó sorban – a templom oldalánál hiányzó kandeláber pótlása és beüzemelése is megtörtént, így teljessé téve a környék impozáns megvilágítását.

FA

Képek

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás