KEHOP-2.2.1-15-2015-00021 számú - Észak- és Közép-Dunántúli szennyvízelvezetési és- kezelési fejlesztés 1. (ÉKDU 1.) – Bátaszék szennyvíztisztító telep fejlesztése, Bátaszék, Báta szennyvízcsatornázás befejező üteme

bszekinfo 2018.10.25, 09:39

KEHOP-2.2.1-15-2015-00021 számú „Észak- és Közép-Dunántúli szennyvízelvezetési és- kezelési fejlesztés 1. (ÉKDU 1.)” – Bátaszék szennyvíztisztító telep fejlesztése, Bátaszék, Báta szennyvízcsatornázás befejező üteme

 

A projekt célja:

Bátaszék szennyvíztisztító telepe a bátaszéki agglomeráció (Alsónána, Báta, Bátaapáti, Bátaszék, Mórágy, Mőcsény) településeinek települési szennyvizeit fogadja és tisztítja.

A szennyvíztisztító telep jelenlegi összetételű és mennyiségű nyers szennyvize mellett a rendelkezésre álló biológiai térfogatok nem elegendőek az elfolyó szennyvizének határértékre való tisztításához. A tisztítási technológia nem képes a stabil működésre és a határértékre történő tisztításra.

A projekt célja egy korszerű szennyvíztisztító telep, valamint szennyvízcsatorna-hálózat kiépítése és a hálózatra történő rákötés lehetőségének biztosítása a település teljes lakossága részére. A szakszerű tisztítás révén a környezetterhelés csökkentése és egészségesebb lakókörnyezet valósulhat meg.

 

Bátaszék város területén, továbbá Báta település területén lévő szennyvízcsatorna hálózat fejlesztése / bővítése kapcsán az ezidáig ellátatlan ingatlanok kerülnek rákötésre a meglévő szennyvízcsatorna hálózatra.

A meglévő szennyvíztisztító telep fejlesztéséhez új terület bevonására nem volt szükség, a meglévő ingatlan határain belül kerültek elhelyezésre az új létesítmények.

Űrlapok / Letölthető dokumentumok

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás