Kiszállításra kerültek az adományok

bszekinfo 2021.12.21, 08:00

Az idei évi adventi adománygyűjtő akció keretében - több hetes szervezést követően - december 20-án kiszállításra kerültek azok az élelmiszer csomagok, amiket a Gondozási Központ munkatársai állítottak össze 160 rászoruló család és egyedülálló részére, hogy segítséget nyújtsanak a karácsonyi ünnepek anyagi nehézségeinek könnyebbé tételében. A csomagok a tartós élelmiszerek mellett, sajtot, kolbászt, édességet, burgonyát, hagymát és húst is tartalmaztak.

Ezen felül 123 gyermeknek készítettek játékot, ruhát, könyvet, valamint gyümölcsöt és édességet tartalmazó ajándékcsomagot.

Az ajándékcsomagok összeállításához a Petőfi Sándor Művelődési Ház adott helyet.

Az adományok szállításában, pakolásában a BÁTKOM 2004 Kft. munkatársai, valamint a közcélú foglalkoztatottak vettek részt.

A kiszállításban hosszú ideje segédkeznek a helyi tűzoltóság, polgárőrség munkatársai és önkéntesek.

 

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a helyi és vidéki vállalkozásoknak, cégeknek, egyesületeknek, magánszemélyeknek, önkénteseknek és Bátaszék Város Önkormányzatának, akik pénzbeli támogatásukkal, természetbeni adományaikkal, munkájukkal, önzetlen segítséget nyújtottak ahhoz, hogy szebbé tudtuk varázsolni a megajándékozott családok karácsonyát, valamint boldogságot és mosolyt sikerült csalni a gyermekek arcára!

Köszönjük a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat, valamint a Védőnői Szolgálat dolgozóinak elhivatott munkáját!

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik segítették a munkákat és támogattak bennünket ennek a nemes célnak a megvalósításában!

 

Bízunk a közös összefogás erejében, és abban, hogy az Önök segítségével a jövőben is támogatást tudunk nyújtani mindazoknak, akik segítségre szorulnak!

Mindenkinek áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk!

 

„Nem az a fontos,

hogy mi mindent teszünk,

hanem hogy tetteinkben mennyi a szeretet”.

 

                                                                                                          Gondozási Központ

Képek

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás