Magyar Kupa - beszámoló

cikador 2017.10.26, 11:32

Magyar Kupa

 

Izgalmas mérkőzés szemtanúja lehetett az, aki tegnap délután kilátogatott a Bátaszék SE - Balmazújváros Magyar Kupa labdarúgó mérkőzésre. A nézőtér teljesen megtelt, sokan kíváncsiak voltak erre a meccsre, hiszen a tét a legjobb 32 közé jutás volt.

Az első félidőben ugyan gól nem született, de a szurkolók végig izgulhatták, hiszen egészen a lefújás pillanatáig partiban voltunk az ellenféllel. Szemtanúi lehettünk egy gyönyörű ollózásnak is, amiből igazán veszélyes helyzetet tudtunk kialakítani, továbbá láthattunk gólvonalról mentést is, ahol csak a szerencsén és egyik mezőnyjátékosunk éles megfigyelésén múlt, hogy nem kaptunk gólt az első félidőben.

A második félidőről elmondható, hogy bátran kezdtük el a játékot. Az 58. percben egy óriási kapura lövést mutatott be Samu Péter, amit az ellenfél kapusa megfogni nem, csak kiütni tudott. Sajnos a 60. percben kaptuk a gólt, ami a balmazújvárosi Virág Aladár nevéhez köthető. A gól elkerülhető lett volna, sőt sokak szerint érvénytelen lesgól volt. A nézőtéren síri csendben figyeltük a bírót és reménykedtünk, hogy nem adja meg, de hiába. Bátaszék SE - Balmazújváros 0-1 a második félidő 60. percében.

A gól után a Balmazújváros vérszemet kapott, sok támadást vezettek, amiből igazán veszélyes helyzeteket tudtak kialakítani. Volt, amikor csak a kapufa mentett meg minket egy újabb góltól. Viszont a mi játékosaink sem adták fel a küzdelmet és egészen a lefújás pillanatáig veszélyes kontrákat indítottak az ellenfél kapuja felé, illetve pontrúgásokból akár ki is egyenlíthettünk volna. A bíró nem sokat hosszabbított és a 90. perc letelte után nem sokkal lefújta a találkozót. A mérkőzés végeredménye nem változott, Bátaszék SE – Balmazújváros 0-1, így ők jutottak tovább a Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé.

A mérkőzésről összességében elmondható, hogy a BSE csapata hősiesen helytállt és nem igazán látszódott a két csapat között a három osztálykülönbség. Igaz, hogy a Balmazújváros, amikor ritmust váltott, igen könnyen a kapunk előterébe került, talán itt látszott meg a profizmusuk. Ennek ellenére a mi fiaink nem szégyenkezhetnek, sőt mindenki büszke lehet az egész csapatra, keretre, a stábra, mert az, hogy idáig eljutottunk a Magyar Kupában, abból mindenki kivette a részét és rengeteg munka áll mögötte. Nemhiába, skandálták a szurkolók a lelátón azt a rigmust, amit minden futballista hallani szeretne: „Szép volt fiúk”!

 

 

 

 

Képek

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás