Második sikeres jótékonysági gálaest

bataszek 2015.11.05, 13:49

A Best Street Team egyesület beszámolója

Nem túlzás, ha úgy nyilatkozom: fergeteges műsort láthattunk október 3-án az Alsónyéki Kultúrházban. A Best Street Team Egyesület idén második alkalommal rendezte meg jótékonysági gáláját. A szervezés célja adománygyűjtés volt a gyermekeknek, hogy a következő évben is tudjanak versenyezni. A gála védnöke dr. Bozsolik Róbert, Bátaszék város polgármestere más elfoglaltsága miatt nem lehetett jelen ezen a napon, de egy szívhez szóló levéllel köszöntötte a táncosokat. A levél felolvasása után megkezdődött az „őrület”. Színpadra álltak a 2015-ös versenyprodukciók. Láthatták Bárdos Biankát, aki a kaposvári selejtezőn mini korcsoportban, pop kategóriában első helyet ért el, az Országos Bajnokságon, Budapesten második lett. A színpadra lépett Hollósi Bence, aki a kvalifikáción junior hip-hop szólóban második helyezett lett, az OB-n a dobogó első fokára állhatott fel, az Európa Bajnokságról pedig elhozta az aranyérmet. Utána Mácsai Viktóriát láthatták, aki junior hip-hop szólóban Kaposváron 4. helyezett lett, majd az Országos Bajnokságon második. Az EB-n Viki az ezüstérmet szerezte meg. A legkisebbek is szerepeltek, akik még a szárnyaikat bontogatják. Utánuk a srácok jöttek, akik még érdekesebbé tették az estét. Aztán a Szökés lépett színpadra, akik a selejtezőn első helyen jutottak tovább, majd az országoson a 4. helyen végeztek. A blokkot a Főnix zárta, akik Kaposváron a 3. helyen végeztek, Budapesten a másodiknak járó csillogó kupát tudhatták magukénak, az EB-n pedig a 3. helyen végeztek. A visszatekintést Hollósi Bence szívhez szóló beszéde és koreográfiája zárta, melyben közölte táncos társaival, hogy egy kis időre abba kell hagynia a táncolást. A csapat egyként ölelte magához Bencét, amivel bizonyítást nyert, hogy tényleg egy nagy családról van szó. Ezt követően ez a „család” mutatta be Vandálok című produkcióját, amiben a legkisebbektől a legidősebbekig mindenki képviseltette magát. Amíg a közönség megismerhette a versenyszabályzatot, addig szusszanhattak egyet a gyerekek. Ezután sem állt meg a pörgés: a 2016-os versenyszezon bemutatása következett.

Sokáig lehetne sorolni azoknak a számát, akik valamilyen formában az egyesület segítségére voltak. Akiknek talán elfelejtjük megköszönni, mert természetesnek vesszük a segítségét, azok a szülők. A táncosok korosztályonként készültek egy meglepetés koreográfiával a szülők köszöntésére. Színpadra szólítottuk a két állandó sofőrt: Cziner Lászlót és Simondi Józsefet, két aktív anyukát: Bárdos Andreát, valamint Simondiné Bálint Zitát, hogy egy kis ajándékkal kedveskedjünk nekik. Majd elérkeztünk a rendezvény végéhez. A finálé egy sci-fibe illő zombi koreográfiával indult, ami egy elegánsba váltott a végére. A Legjobb Utcai Csapat Egyesület tagjai idén sem hazudtolták meg magukat, szívhez szóló dallal köszöntötték vezetőiket: Cziner Esztit, Hollósi Zsuzsit, Hollósi Bencét. Mosolyogva, könnyes szemmel kiáltottuk együtt: BEST STREET TEAM. A gálát követő bálon a Kiss Zenekar húzta a talpalávalót.

Köszönet támogatóinknak, akik nélkül ez az este nem jöhetett volna létre, valamint a jövő évben nem versenyezhetnénk: dr. Bozsolik Róbert Bátaszék város polgármestere, Dózsa-Pál Tibor Alsónyék polgármestere, Simondi József és családja, Dobai Zoltán és családja, Bárdos Andrea, Szajkó Miléna, Czigler Gabriella, Molnár Optika, Talizmán Kft., 100 Ft Bt., Posta Biztosító, J+J Gazdabolt, Fülöp Italdiszkont, Kőnig Tímea, Szegedi Mónika, Gerencsér János, Bátmédia, Budai Udvar, Talizmán Kft., Fejes Mátyásné és Társa Bt., Brot Kft., Don Pepe, TETT, Bát Grill Kft., Dorker Kft., Velorex 2000 Bt.

Eszti

 

Képek

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás