Matematika eredmények

bataszek 2016.03.04, 08:00

A bátaszéki  Kanizsai Dorottya Általános Iskola (Cikádor Ált. Isk)és a Tolna Megyei Matematikai Tehetséggondozó Alapítvány, a Bolyai János Matematikai Társulat Tolna megyei tagozatával együttműködve 2015. szeptember elején meghirdette a XXVII. Bátaszéki Matematikaversenyt az általános iskolák és velük azonos korú gimnazisták részére. Iskolánkban a felső tagozatból 38 diák nevezett a versenyre, a második forduló 2016.  január 11-én volt. A második fordulóba az felső tagozatból Szabó Bence ötödik osztályos tanuló , a negyedik évfolyamból Ignácz Tamás, a harmadik évfolyamból Kóródi Eszter ,Mattenheim Janka, Loska Tibor,Schön Panka, Tóth Alexandra, Bacher Martin, Köbli Ágnes, Szilágyi Patrícia, Sörös Petra  jutott be .  A döntő március 11-én kerül megrendezésre. A döntőbe Kóródi Eszter és Mattenheim Janka Jutott.

Az ORCHIDEA Magyar- Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium a 2015/2016-os tanévben már 8. alkalommal rendezi meg országos tehetségkutató matematika versenyét, melynek nincs nevezési díja.

Az eredményeket 2016. április március közepétől lehet megtekinteni a pangeaverseny.hu weboldalon. Az első fordulót március 2-án tartottuk .A felső tagozatból 7 tanuló nevezett.

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért ( MATEGYE) Alapítvány az idei tanévben is megrendezte a Zrínyi Ilona kétfordulós matematikaversenyt.  Az összeállított  feladatsorokkal elsősorban a tanulók logikus gondolkodását kívánják mérni. Az első területi forduló időpontja 2016. február 19. volt.  A legtöbb pontot elért tanulóink:  Varga Zsombor  (5. évf.) 90 pont, Forray Bence (5. évf.) 70 pont. A negyedik évfolyamból Ignácz Tamás 58, Szikszai Tímea 40, Ligeti Áron 35, Appl Ákos 20  pontot értek el Az eredmények megtalálhatók a www.mategye.hu oldalon.

                                                                              matematika munkaközösség

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás