Megtörtént az agrárlogisztikai központ műszaki átadása

cikador 2020.04.30, 12:49

Megtörtént az agrárlogisztikai központ műszaki átadása -

„Befektetés a jövőbe”

 

A koronavírus következményei is hátráltatták a kivitelezők munkáját, így a munkaerőhiány és az építőanyagok szállítási nehézségei is, azonban mindezek ellenére tartani tudják a határidőt, és hamarosan átadásra kerül Bátaszék újkori történetének első jelentős beruházása. Az agrárlogisztikai központ létrehozásával munkahelyek jönnek létre, és ezzel egy időben a helyi vállalkozások élénkítése valósulhat meg.

A kivitelező SZ+C Stúdió Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ügyvezetője, Czank Géza biztos abban, hogy a létesítmény időre elkészül még úgy is, hogy a mai nap folyamán, április 30-án, a műszaki átadással egy időben szerelték be azokat az ipari kapukat, amelyeknek a szállítási ideje egy hónnappal tolódott el a vészhelyzet miatt. A szerződésnek megfelelően, az 1500 n2 alapterületű létesítmény műszaki átadását követő 15 napon belül még lehetőség van a kivitelezőnek befejezni azokat a munkálatokat, amelyek a jelenlegi járványállapot miatt maradtak el.

Az üzemeltetővel a város már korábban megkötötte a szerződést, vele folyamatosak az egyeztetések, hogy Bátaszék közvetett módon is segítse a központ működését. A következőkben pedig a szükséges műszaki engedélyeztetési eljárások indulnak meg. 

Képek

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás