Megyei sakkcsapatbajnokság

bataszek 2016.02.08, 10:58

Bátaszéken, 2016. február 7-én a II. Géza Gimnázium adott helyet a megyei sakkcsapatbajnokság idei első fordulójának, amely szenzációs bátaszéki sikerrel zárult:

A Bátaszéki Sakk Klub csapata Werner Anna, Rudolf László, Dardos Ferenc, Vámosi Albert és Werner Péter összeállításban az első helyen végzett! Az együttes hat mérkőzéséből ötöt megnyert (Szekszárd, Palotabozsok, Bonyhád, Decs II. és Tolna ellen), s csupán az NB-s játékosokkal felálló Decs I. csapatától szenvedett vereséget.
Az eredmények szerencsés alakulása folytán végül a bátaszékiek végeztek az élen 10 ponttal a 9 pontos Decs I., valamint a 8-8 pontos Palotabozsok és Tolna csapatai előtt.
Egyénileg a csapat második fele tett ki magáért: Dardos Ferenc 4, Vámosi Albert 5,5, Werner Péter 6 pontot szerzett a 6 fordulóban. Vámosi Albert és Werner Péter tábladíjasok is lettek!

A játékosokat bizonyára "feldobta", hogy most volt a 2014-15. évi megyei sakkcsapatbajnokság eredményhirdetése, melynek összesített pontversenyében Decs mögött Bátaszék végzett a második helyen.

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás