Önkénteseket köszöntött a NOE

cikador 2019.01.13, 16:15

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete Al-Duna Régió önkénteseinek köszöntésére néhány nappal ezelőtt Mezőfalván került sor. A harmadik alkalommal megrendezett eseményre a Bátaszéki Nagycsaládosok Egyesülete is meghívást kapott, ahol Rozgonyi Tünde és Sági Lajosné kaptak elismerő oklevelet. Az önkéntesek előző évben végzett egyesületi munkájukat díjazták. Tünde az adományosztások lebonyolításáért kapott elismerést, míg Sági Lajosné Ica, mint az egyesület alapító tagja, azért kapott oklevelet, mert a tapasztalata és tanácsai nélkül nem tudna ilyen jól működni a szervezet hétközapjai. A régiós titkár, Vargáné Kunczt Orolya külön kérésére pedig Simondiné Bálint Zita kapott kitüntető elismerést. 

A Bátaszéki Nagycsaládosok Egyesületének titkára, Simondiné Bálint Zita az elismerést lendülete, határozottsága, odafigyelése és kiváló szervezőkészségéért kapta. Állandó elérhetőségének köszönhetően mindig készen áll a feladatokra, sosem keresi a kifogást, csak teszi a dolgát. Nem kivételez, odafigyelése mindenkire kiterjed. Humorral minden könnyebb, azonban a lazaságot munka közben nem tűri. Nyitottsága és lendülete viszi előre az egyesületet, magatartásával, értékrendjével példát mutat.

Bátaszéki Nagycsaládosok Egyesülete 1999-ben alakult. Az eltelt 20 esztendő sok tapasztalatot, barátságot és még több örömet adott a tagságnak. A civil szervezet megalakulását követően az önállóságra törekedtek, és az arculatkeresés történt. Némi megtorpanás után az idő múlásával, és a bekövetkezett személyi változásokat követően letisztult az egyesület szervezeti formája és tevékenysége. Ezt mutatják a céljaik, vállalásaik, valamint a szervezetük felé érkező felkérések, melyek Bátaszék közéletében fontos szerepet játszanak. A Bátaszéki Nagycsaládosok Egyesülete a település rendezvényeinek kiemelt támogatói, legyen szó várostakarításról, gyermeknapról, faültetésről, vagy Gasztronómiai estről és Adventi forgatagról. De nem csak helyben, hanem régiós és országos eseményeken is képviselik Bátaszéket, mely alkalmakat keresik is, hiszen fontosnak tartják az egyesületi tagokkal eltöltött minőségi időt. Mindig van terv és álom, amelyért dolgoznak. Minden felkérésnek igyekeznek eleget tenni, így legutóbb az Alsónyéket Bátaszékkel összekötő kerékpárút szemléletformáló rendezvényének lebonyolítását segítettek.

Simondiné Bálint Zitának külön gratulálunk, és az egyesület további munkájához sok sikert kívánunk!

Képek

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás