Őrsparancsnokváltás a Bátaszék Rendőrőrsön

cikador 2021.05.13, 15:00

Őrsparancsnokváltás

Május 13-án dr. Bozsolik Róbert polgármester fogadta a Bátaszéki Rendőrőrs leköszönő és az új, hivatalba lépő őrsparancsnokát dr. Marcsek Sándor szekszárdi kapitányságvezető kíséretében.

Dr. Vass János őrnagy 23 évi szolgálat után távozik a bátaszéki rendőrőrs éléről. Az 1998-tól 2021 tavaszáig városunkat szolgáló rend őre meghatódva köszönt el a bátaszéki rendőrőrsi munkájától, hogy Tolnán folytassa karrierjét rendészeti alosztályvezetőként.

Az elmúlt több mint két évtizedben számos feladattal és nehézséggel kellett megküzdenie, de mindig a legjobb tudása szerint igyekezett ellátni a feladatait. Nyugodt szívvel adja át az általa vezetett őrsöt, mert egy jó, összetartó, dolgozni szerető és akaró csapatot hagy hátra. A munkatársaival együtt töltött időre jó szívvel gondol, akiknek további sok sikert kíván. A hosszú szolgálati idő alatt a jó kollégák mellett barátságokat is szerzett, amelyekből profitálhatott, és abból sikert kovácsolhatott.

Bátaszék Város Önkormányzatával és vezetőivel folyamatos és kiváló kapcsolatot ápolt, ennek köszönhetően a város a bűnözés szempontjából csendes településnek számít. A Bátaszéki Polgárőr Egyesülettel végzett közös munka is nagyban segítette a jó közbiztonság meglétét. Az intézményekkel, egyesületekkel és a lakossággal való partneri és támogatói viszonyt igyekezett mindig ápolni, és előtérbe helyezni, hogy időben – a társaival együtt – ott lehessen, ha baj van.

Dr. Vass János munkája elismeréseként emlékplakettet vehetett át a település polgármesterétől, dr. Bozsolik Róberttől.

A fájó szívvel leköszönő őrnagynak a további munkájához nagyon sok sikert kívánunk ezúton is!

Az új őrsparancsnok, Zádori László 24 évet szolgált Szekszárdon, 11 éve vezette a Közrend. O. KMB Alosztályát. Az őrnagy a saját bevallása szerint ismeretlen vizekre evez, de mindenképpen pozitív érzésekkel kezd a munkához. Folytatja azt az utat, amit az elődje nagyon jól kiépített. Arra törekszik, hogy hasonlóan jó kapcsolatot alakítson ki a bátaszékiekkel, ahogyan nagyra tartott elődje is tette. Az őrsparancsnokság vezetése új kihívásokat jelent számára, amitől azt reméli, hogy lendületet ad a parancsnokság életébe. Az elmúlt két hét tapasztalatai alapján nagyon jó csapatot örökölt meg, így biztos abban, hogy a munkája hatékony lesz. Fontosnak tartja, hogy a polgárőrséggel folytatódjon a szoros együttműködés, és ennek érdekében már egyeztetéseket is folytattak Farkas András polgárőrparancsnokkal.

Dr. Bozsolik Róbert polgármester arról biztosította az új őrsparancsnokot, hogy ahogyan eddig is, ezentúl is az önkormányzat minden segítséget megad ahhoz, hogy Bátaszék a jövőben is élhető, csendes és biztonságos legyen.

Sok sikert kívánunk Zádori Lászlónak az új feladatok ellátásához!

Képek

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás