Összefogás, kihívás, nyeremény és jótékonysági árverés

cikador 2019.11.26, 13:08
  1.  

Összefogás, kihívás, nyeremény és jótékonysági árverés

 

Az "Egy apró lépés " közösségi oldalt Varga Csaba 2019 októberében hozta létre olyan eszmét hirdetve az embereknek, ami szerint ma Magyarországon egy gyermek életének a megmentése nem pénz, hanem szeretet és elsősorban FIGYELEM kérdésének kell lenni. Csabához csatlakozott Kis-Szabó Tímea és Fiszter-Oláh Ilona is, akiknek első országos és sikeres kampányuk Hosszú Levente” lépteiért” folyt.

Az „Egy apró lépés” csapatának törekvése és egyértelmű célja, olyan Országos Figyelemfelhívó Plakát-kampányok szervezése és népszerűsítése, amelyekkel emberek tömegeit inspirálják arra, hogy álljanak meg a napi rohanásban egy pillanatra és gondoljanak bele, hogy mekkora segítséget tudnak nyújtani csupán az ÖSSZEFOGÁSSAL. Éppen ezért minden lehetőséget megragadnak, hogy minél szélesebb körhöz eljusson szándékuk, így hirdették meg azt a versenyt is, amelyben a Bátaszéki Önkormányzati Tűzoltóság munkatársai is részt vettek.

A Tetris Challenge felhíváshoz csatlakozott szervezetek, intézmények, magánemberek képei közül az "Egy apró lépés" oldal által meghírdetett versenyben a bátaszéki tűzoltók fotója nyert. A nyeremény átadására ma került sor a Bátaszéki Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokságon. Varga Csaba személyesen adta át Bóta Gyula parancsnoknak a kávéscsészét ábrázoló fonalképet. Az előzetes, többszöri egyeztetést követően pedig a bátaszéki tűzoltók úgy döntöttek, hogy a fonalképet árverésre bocsájtják és a befolyt pénzösszeget egy - Levihez hasonló - szintén SMA betegségben szenvedő kislánynak és családjának ajánlják fel.

Lisztes Nárcisz Nagybajomban élő, 13 éves kislány, akinek mindennapjai kerekesszékhez kötöttek, állapota már nem teszi lehetővé, hogy önállóan el tudja látni magát. Magyarországon jelenleg elérhető és neki most adható gyógykezelésre gyűjtenek, amit egész további életében kapnia kellene. A jótékonysági árveréssel és a támogató segítséggel a bátaszéki tűzoltók, Fárbás Csaba kezdeményezésére bíznak abban, hogy összefogással az ő életét is jobbá, élhetőbbé tehetik majd.

Az „Egy apró lépés” összefogás csapata és a Bátaszéki Önkormányzati Tűzoltóság munkatársai, valamint Bátaszék Város Önkormányzata nevében dr. Bozsolik Róbert kéri mindazokat, akik szívesen segítenének Lisztes Nárcisz gyógyulásának érdekében, hogy tegyék meg azt az egy, apró lépést!

Az árveréssel kapcsolatos pontos információkat hamarosan megtalálják itt, a www.bataszek.hu weboldalon, valamint a Bátaszéki Önkormányzati Tűzoltóság Facebook oldalán!

 

Képek

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás