PénzSztár Országos Középiskolai Pénzügyi-Gazdasági Verseny

bataszek 2015.11.11, 10:03

Összesen 110 csapat mérte össze a tudását, közülük 28 hazai és 4 határon túli magyar csapat jutott tovább a november 19-én 8 helyszínen tartandó regionális középdöntőbe, tájékoztatta lapunkat a szervező Hungária Takarék nevében Besenyei Anita titkársági vezető. A Tolna megyei selejtező Bátaszéken, a II. Géza Gimnázium épületében volt, ahol a következő csapatok versenyeztek egymással: 100 forintok (Energetikai Szakközépiskola és Kollégium, Paks), Benfenntesek (Szekszárdi Szakképzési Centrum Bezerédj István Szakképző Iskolája), EGKM Perczel (Perczel Mór Szakképző Iskola és Kollégium, Bonyhád), EszesAktívák (ESZI, Paks), Money Makers (Szekszárdi Szakképzési Centrum Bezerédj István Szakképző Iskolája).

A Tolna megyei döntőből az első helyen jutott tovább a paksi ESZI 100 forintok nevű csapata, illetve a régió legjobb második helyezettjeként szintén az ESZI-ből az Eszes Aktívák csapata.

A régió legjobb második helyezettjeként szintén a régiós döntőbe jutott az Eszes Aktívák csapata (elöl) Fotó: Mártonfai Dénes
A régió legjobb második helyezettjeként szintén a régiós döntőbe jutott az Eszes Aktívák csapata (elöl) Fotó: Mártonfai Dénes

A tudáspróba legfőbb célja, hogy felhívja a középiskolás fiatalok figyelmét a pénzügyi kultúra fontosságára, bővítse az e téren szerzett ismereteiket.

forrás: teol.hu

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás