Rendőrség napja

cikador 2018.05.02, 13:53

Rendőrség napját egy kormányrendelet alapján 1992 óta Szent György napján, április 24-én ünneplik Magyarországon. E jeles nap alkalmából dr. Bozsolik Róbert Bátaszék Város polgármestere hívta fehér asztal mellé mindazokat a rendőröket, akik szolgálatukkal segítik településünk mindennapjait.

A polgármesteri fogadás meghívott vendégei voltak Szabó Csaba rendőr ezredes, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Pilisi Gábor, a Szekszárdi Rendőrkapitányság vezetője és dr. Vas János, Bátaszék Rendőrőrs vezetője.

Bátaszék polgármestere köszöntő szavaiban elmondta, hogy mennyire fontos a jó együttműködés a település önkormányzata és a rendőrség között ahhoz, hogy jól működő rendszerben tudják végezni munkájukat a rend őrei. Az együttműködés a két szerv között nagyon jó, melyre a következő években is számít. A rendőrség képviselői is megköszönték a tavalyi évben teljesített kiváló szakmai munkát a bátaszéki őrsnek, de hozzátették, hogy a város vezetésén nagyon sok múlik. Ha egy település polgármester fontosnak tartja a jó közbiztonságot és a hatékony közös munkát, akkor a rendőrségnek is könnyebb dolga van egy város általános közbiztonságának megőrzésében. Bátaszék anyagilag és erkölcsileg is megbecsüli rendőreit.  Alsónyék polgármestere Dózsa-Pál Tibor és Pörböly polgármestere Sipos Lajos is megköszönve jó munkát kívántak a rendőrség állományában dolgozóknak.

Képek

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás