Rendőrség napja - polgármesteri fogadás

cikador 2019.04.25, 13:46

A Rendőrség napja – polgármesteri fogadás

Szent György nap, a Rendőrség napja alkalmából április 24-e a Rendőrség állománya számára munkaszüneti nap. Erre való tekintettel a megyei rendőr-főkapitányságokon, a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken ezen a napon az ügyfélfogadás szünetel, és már hagyománynak számít Bátaszéken, hogy e naphoz kapcsolódóan a város polgármester vendégül látja a településünkön szolgáló rendőröket és polgárőröket.

A Városháza Házasságkötő termében köszöntötte dr. Bozsolik Róbert polgármester a rendőreinket és vezetőiket. Dr. Pilisi Gábor, a Szekszárdi Rendőrség vezetője és dr. Vas János, a Bátaszéki Rendőrőrs vezetője felhívta  a figyelmet arra, hogy kevés olyan település van Magyarországon, ahol az önkormányzat elöljárói megtisztelik a rend őreit avval, hogy fogadás keretén belül megköszönik a munkájukat. Bíznak abban, hogy a meghívás nem csak protokolláris, hanem ez valóban az elvégzett munka elismerése.

A bátaszéki őrssel való közös munka mind az autópálya-rendőrség részéről, mind pedig az önkormányzat részéről jó színvonalon működik. Az a munka, amit a bűnmegelőzés és bűnüldözés terén végeznek rendőreink és polgárőreink hatékony, a lakosság szubjektív biztonságérzete pozitív. Bátaszék polgármestere bízik abban, hogy ez továbbra is így marad, és ehhez kívánt sok sikert és jó egészséget mindenkinek.

Képek

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás