Sikeres volt a húsvéti adománygyűjtő akció

cikador 2021.03.30, 13:09

Sikeres volt a húsvéti adománygyűjtő akció

2021. március 21-ig várták a felajánlásokat a Segíts, hogy segíthessünk! húsvéti adománygyűjtő akcióhoz. Az önkormányzat felhívására 950 000 Ft összegű civil felajánlás érkezett, illetve a település önkormányzata hozzájárulásával összesen 1 700 000 Ft-ból, 190 bátaszéki család részesülhetett támogatásba. 

Egyenként 9000 forint értékű élelmiszercsomag összeállítását a Bátaszéki Gondozási Központ munkatársai, önkéntesek segítségével csomagolták, amit az akcióban résztvevő bátaszéki civil szervezetek és magánszemélyek gépkocsijával juttatták el az érintett rászoruló családoknak. A tartós élelmiszercsomagok tartalmát a CBA üzlet munkatársai segítségével állították össze.

A jótékonysági akcióban kiemelt feladatot vállaltak az önkormányzat és a Gondozási Központ munkatársain kívül a Bátaszékért Marketing Nonprofit Kft., a Bátaszéki Önkormányzati Tűzoltóság, a Bátaszéki Polgárőr Egyesület, a BátKom 2004 Kft., a Bátaszéki Sport Egyesület és a Bátaszéki Mikrotérségi Óvoda, Bölcsőde és Konyha munkatársai is. 

Köszönjük mindazoknak, aki valamilyen módon hozzájárult az adománygyűjtés sikerességéhez!

 

 

Képek

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás