Tablóverseny - Bátaszéki tabló nyerte a fődíjat

cikador 2017.06.17, 12:09

A Teol.hu és a Tolnai Népújság tabló- és osztályképversenyt hirdetett az általános iskolai ballagás alkalmából a megye 8. osztályosai számára.  Mindhárom bátaszéki ballagó osztály jelentkezett a versenyre.  A 8.c osztály tablóját az osztályfőnök, Straubinger Szilvia nevezte. A verseny nagy izgalommal és nagy összefogással zajlott. A diákok ragaszkodtak a tabló hagyományos jellegéhez, és az osztályfőnök javaslata volt, hogy bátaszéki városkép feltűnjön a képen. A tablót Müller Éva fotográfus készítette. A tabló 1245 szavazattal az első helyet nyerte el.

A második helyet is a Bátaszéki Kanizsai Dorottya Általános Iskola tablója nyerte. A 8.a osztály tablóját Nagy Ákos fotózta és készítette, amely 1061 szavazatot kapott.

A 8.b osztály tablója is hagyományos jellegű. A bátaszéki Öreg Molyhos Tölgy képe díszíti a tablót. Ezt is Müller Éva készítette. 286 szavazatot kapott.

Az első két helyezett bátaszéki osztály pénteken vehette át a nyereményről szóló dokumentumot. A szekszárdi Trattoria da Matteo étteremben pizzázhatnak.

Ezúton gratulálunk, és a ballagó diákoknak sok sikert kívánunk a továbbtanulásukhoz!

 

Képek

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás