Támogassa a tűzoltóság új kerítését!

bataszek 2016.04.04, 14:37
A 133 éve az önök szolgálatában lévő és önöket segítő Bátaszéki Önkéntes Tűzoltó Egyesület ezúttal az önök segítségét kéri.

A Hunyadi utca 46. szám alatti tűzoltó laktanya nagyon rossz állapotban lévő kerítésének régóta húzódó felújítására gyűjtünk.

Terveink szerint fa elemekből állna az új kerítés, és minden elemen egy-egy névtábla lenne elhelyezve annak a nevével, aki arra az elemre adományt adott. Mindenki, akinek lehetősége, kedve megengedi, hozzájárulhat ehhez a felújításhoz úgy, hogy a 1500 Ft-tal támogatja ezt a kezdeményezést egy elem árával (a fa elem ára ár-ajánlat alapján 350Ft/db egy névtábla legfeljebb 1000Ft/db) ehhez még hozzá adódik a festék, csavarok, egyebek.

Terveink szerint ünnepélyes átadásra - mikor máskor, mint- a Tűzoltók Védőszentjének Ünnepén Szent Flórián Napon kerülne sor 2016. május 4-én.

Adományukat várjuk a Bátaszéki Hunyadi utca 46. szám alatti Tűzoltó laktanyában vagy a Bátaszéki Tűzoltó Egyesület Bankszámlájára 71800288-10111008 2016. április 15– ig adhatják le legfeljebb egy név megadásával.  Az ez után érkező támogatás esetén nem tudjuk garantálni, hogy a névtábla határidőre elkészül, így az csak később kerülhet felhelyezésre.

Még egy fontos dolog: legfeljebb 120 tábla kihelyezésére van lehetőség helyhiány miatt.

 

Segítségüket ezúton is köszönjük.

Tisztelettel: Nagy Tibor a Bátaszéki Önkéntes Tűzoltó Egyesület Parancsnoka

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás