Testületi ülésen hallottuk

cikador 2021.10.19, 13:30

Testületi ülésen hallottuk

Rendhagyó testületi ülés volt hétfőn a Városháza Millenniumi termében.

A dr. Somosi Szabolcs alpolgármester vezényletével lezajlott ülés első napirendi pontjaként eskütételre és megbízólevél átadására került sor. Ahogyan korábban már beszámoltunk róla, Zsikó Zoltánt, volt képviselő új feladatot vállalt a Tolna Megyei Közgyűlésben, ahol alelnöki posztja összeférhetetlen képviselői mandátumával, így lemondott tisztségéről. Helyére Molnár Péter került, aki a Kulturális, Oktatási, Ifjúsági és Sport Bizottság tagjaként dolgozik majd Bátaszékért.

Molnár Péternek gratulálunk a kinevezéshez, és jó munkát kívánunk!

A második napirendi pontban a Kulturális, Oktatási, Ifjúsági és Sport Bizottság elnökének a személyére történő javaslattételt dr. Puskás Imre nem találta korrektnek, és rövid vita után elnapolták a napirendi pontot, ahogyan az V. Bátaszéki Bornapok szakmai és pénzügyi beszámolójáról szóló 4. napirendi pontot is.

A nyolc fővel jelenlévő testület döntött a természetbeni szociális juttatásokhoz szükséges kötelezettségvállalások ügyében is. A 2021/2022-es fűtési szezonban is lehetőség lesz pályázni önkormányzati támogatásra. A testület úgy döntött, hogy még az idén megvásárlásra kerül a jövő év eleji tüzelőanyag is, de már a 2022-es költségvetés terhére.

Az Önkormányzat tulajdonába került a 7140 Bátaszék, Kossuth u. 28. szám alatti ingatlan, amely ingatlannak az ingyenes használatbavételi engedélyét kérte a Bátaszék Felvidék Néptánc Egyesület. A testület a használatbavételi engedélyt megadta, és két kiegészítő módosítással elfogadta az egyesület által biztosított használatbavételi feltételeket.

A további információkért keressék honlapunkat: bataszekert.hu

 

 

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás