Tűzoltók polgármesteri fogadása

cikador 2018.05.04, 09:38

Terített asztal köré hívta Bátaszék polgármestere a helyi tűzoltókat.

Minden évben Bátaszék Város Önkormányzat nevében dr. Bozsolik Róbert hivatalosan is megköszöni a településünkön egész évben szolgáló tűzoltók áldozatos munkáját.

A polgármesteri köszöntőben elhangzott, hogy a 2017-es esztendő több szempontból is igen mozgalmas volt, hiszen számos döntést is meg kellett hozni, mind szakmai, mind pedig pénzügyi kérdésekben egyaránt ahhoz, hogy az idei évben a körülményekhez képest zökkenőmentesen tudják tűzoltóink végezni munkájukat. A 2018-as év nyugodt és konszolidált évnek ígérkezik, pénzügyileg van még mit tenni, de az önkormányzat mindenben segítséget nyújt majd. A városlakók látják a látványos munkát, az elkötelezettséget az önkéntes és a hivatásos tűzoltóknál egyaránt. Bátaszék jó helyzetben van, mert megbízható csapat dolgozik, veszély esetén azonnal segítséget nyújtva.

Dr. Balázs Gábor tűzoltó ezredes elmondta, hogy bérkompenzációra érkezett pénzösszeg, valamint eszközökre is lehet majd pályázni, így segítve a bátaszéki tűzoltók munkáját. Huszárné Lukács Rozália Anna, Báta polgármester asszonya és Dózsa-Pál Tibor, Alsónyék polgármestere is megköszönték a közös munkát, és továbbra is bíznak a jó kapcsolatban a bátaszéki tűzoltók hozzáértő munkájában.

Végezetül Bóta Gyula, a Bátaszéki Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság tűzoltó parancsnoka egy Rosenbauer sisakot ajándékozott dr. Bozsolik Róbert polgármester úrnak közeli születésnapja alkalmából, melyet a tűzoltóság munkatársai alá is írtak.

Tűzoltóinknak köszönjük az eddigi munkájukat, és jó egészséget kívánunk a további feladatokhoz!

Képek

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás