Új aljegyzőt neveztek ki

cikador 2019.07.11, 08:54

A megüresedett aljegyzői székbe dr. Köbli Kata került

Bátaszék aljegyzői feladatait 2019. július 1-vel Köbli Kata látja el. A fiatal doktornő 2017-ben vette át diplomáját és doktori címét Pécsen, de már 2015-től Dunaszekcsőn jegyzői feladatokat látott el. Az igen komoly sportmúlttal is rendelkező Kata örömmel vállalta el az aljegyzői feladatokat, kihívásnak és előrelépésnek tartja az új munkáját.

„Az előző munkahelyemen nagyszerű kollégákkal dolgozhattam együtt, fiatal, agilis csapattal, akik támogatták munkámat és bátorítottak a szakmai előrelépésemben. Azzal, hogy elnyertem a bátaszéki aljegyzői pozíciót azt remélem, hogy fiatal korom ellenére a munkámmal és a szakma iránti elhívatottságommal bizonyítani tudom rátermettségem, elfogadják az itteni kollégáim, beosztottjaim is a tanácsaimat, véleményemet és egymást segítve tudjuk a ránk bízott feladatokat elvégezni. Nem sok időm volt még arra, hogy mindenkit megismerhessek az apparátusnál, de eddig nagyon jó tapasztalataim vannak. Mindenki segítően fordult hozzám, és magam is bátran kérhetek tanácsot. Az aljegyzői munka sokrétű, és mindenképpen együttműködést igényel a polgármesterrel, jegyző asszonnyal, illetve a hivatalban dolgozó kollégákkal, de ugyanúgy fontos számomra a lakossággal való jó kapcsolat megteremtése is. Az itt élők gondjainak, problémáinak kezelése és a megoldások megtalálásának fontos alapja, hogy bizalommal forduljanak hozzám a bátaszékiek.”

Kislányával Alsónyéken élő aljegyző asszony hivatalba lépését követően folytatja a már megkezdett pályázatok, projektek megvalósításához kapcsolódó feladatok elvégzését. Hatósági irodavezetőként nyitva áll irodájának ajtaja, és mindenben segítséget nyújt kollégáival együtt olyan hivatali ügyekben, ami az önkormányzat hatáskörébe és jogkörébe tartozik.

Sok sikert és jó munkát kívánunk dr. Köbli Katának! 

ok

 

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás