Városszépítő nap a civilekkel

bataszek 2016.04.25, 13:14

Április 23-án, immár második alkalommal került megrendezésre a Városszépítő Nap. Az idő idén is kegyes volt hozzánk, így napsütésben indulhattak az egyes körzetek takarítására a város lakói.

A takarításon részt vett a Vasutas Nyugdíjas Csoport és a Nyugdíjas Egyesület, a Vármegyések, a Best Street Team, a Felvidék Néptánc Egyesület, a Bátaszéki Székelyek Baráti Köre és a Német Nemzetiségi Egyesület, a Bátaszéki Pedagógus Kórus és a Könyvbarátok Klubja, a Lokálpatrióták Bátaszékért Egyesület és a Bátaszéki Sakk klub, a Bátaszéki Vadásztársaság tagjai, a Kosaras Szakosztály, a Nagycsaládosok Egyesülete és a Keresztély Gyula Városi Könyvtár, valamint a Varrókör. Körülbelül 150-en vettek részt a programon.

11 órától mindenkit az általános iskola ebédlőjében vendégeltek meg egy finom ebéddel. Az étel alapanyagaihoz Fejes József járult hozzá a Bátaszéki Vállalkozók Ipartestülete nevében. Köszönjük neki a felajánlást, illetve mindazoknak, akik szorgos munkájukkal nagyban hozzájárultak Bátaszék szép környezetének megtartásához.

                                                                                            

Pécsi Edit

Képek

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás