Anyatejes nap 2018-ban is

cikador 2018.11.08, 13:52

Anyatejes Nap

Bátaszéken, mint minden évben most is, megtartották az Anyatejes napot november 8-án, a Bátaszéki Védőnői Szolgálat munkatársai segítségével, amelyre a 2017-ben született kisgyermekeket és anyukájukat várták.

A rendezvény ráirányítja a figyelmet az anyatejes táplálás fontosságára. Amikor a szoptatásról beszélünk, akkor nem is csak a csecsemő táplálásáról van szó, hanem inkább a csecsemőgondozás egy módját érthetjük alatta. A biztonságos kötődés alapja lehet, amely a későbbi életszakaszokban is nagy jelentőséggel bír, hiszen a korai kapcsolatok a mintái minden későbbi kapcsolatnak.

Az eseményen 19 anyuka jelent meg gyermekével, akiket először Takácsné Biró Tímea védőnő köszöntött. Városvezetőnk, dr. Bozsolik Róbert néhány üdvözlő szava után a meghívott vendég, Szakál Valéria, a Hipp cég tanácsadónője tartott egy kis ismertetőt termékeikről, és amiket a bemutató után meg is kóstolhattak a babák.

Ezt követően került sor az oklevelek átadására, amit minden anyukának átnyújtottak megköszönve, hogy egészségben, szeretetben, és jó példát mutatva nevelik gyermekeiket. Egy kis örömöt és játékot csempészve a programba következett a tombola, ahol minden gyermek meglepetést kapott. A kicsiknek Féderer László - Federico és Bonifác zenélt és énekelt.  

A szervezők jövő ősszel is várják a babákat és édesanyjukataz Anyatejes napra!

Még több fotó a következő linken érhető el:

https://www.facebook.com/bataszekert.hu/photos/pcb.727419800984437/727418410984576/?type=3&theater

ok

 

Képek

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás