Besigheim Játszótér - újra

cikador 2018.09.24, 10:47

Azt mindenki tudja, előkészületek nélkül egy rendezvény sem tartható. Azt is mindenki tudja, vannak dolgok, amiket nem tudunk befolyásolni. Mint például az időjárást. Szeptember 22-n, szombaton délután azonban az időjárás sem tudott kifogni rajtunk. Vártuk a családokat, a gyermekeket, a fellépőket. Ők pedig eljöttek, hogy a hagyományos, őszi rendezvény részesei lehessenek. Sorjátékok adtak lendületet a délutánnak, forró krumpli járt körbe a színpadon, zsíros kenyér csillapította az éhséget, némi apró nassolni valóval egyetemben. Kínálásra került zöldség és gyümölcs, de egy kis tea azért hiányzott.

Lélekmelengető volt a sok vidám arcot látni. Mindenki mosolygott, tapsolt, örült a délutánnak. Ha esetleg valaki vékonyan öltözött volna, a maskaraverseny alatt több réteg ruhát magára szedhetett.
A színpadon Palkó Tamás, majd Bojás Eszter, a két fiatal tehetség lépett fel. Némi játék után következett a Best Street Team, akiknek fellépése átment önfeledt, igazi örömjátékba. És lehetett a hangulatot fokozni: Sági Ildi és a csapat zumba fellépése, a délután zárásaként táncra késztetett kicsit és nagyot.
Kiváló hangosítással dolgoztunk, és ugyan játékmester erre a délutánra nem akadt, de ezt a feladatot is megoldottuk.
A befőttesüveg pedig várja, hogy egy év múlva sokaknak tudjon örömet szerezni.
A játszótér kulcsa is gazdára talált, egy évig Sági Bálint a birtokosa.

A rendezvény a Keresztély Gyula Városi Könyvtár és a Bátaszéki Nagycsaládosok Egyesülete szervezésében valósult meg.

                                                                               Sági Lajosné

Képek

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás