Rendszeres programok

Mini Galéria

Havonta változó kiállítás bátaszéki emberek, csoportok alkotásaiból.

További információ: https://kgyvk.hu/index.php/hu/


Varrókör

A Varrókör idősebb asszonyok és fiatal hölgyek klubja, akik kedvükre tartanak kézimunka foglalkozást minden kedden 17 órától, a könyvtár gyermekrészlegén. Hét év alatt sokakkal bővült a klub, létszámuk már lassan 20 fő. 2009 óta minden évben rendeznek kiállítást a könyvtárban, itt a legújabb kézimunkáikat, alkotásaikat mutatják be.


Zugudvar

Minden szombaton a könyvtár udvarában bolhapiac zajlik reggel 7 órától. A könyvtár kizárólag könyveket és újságokat árul, 100 Ft/darab. Ezen kívül bárki kiteheti használt vagy kevésbé használt dolgait, tárgyait, kinek mi vált feleslegessé otthonában. Az árusok száma egyre nő, és az érdeklődés is sokkal gyakoribb, sok a pozitív visszajelzés, elégedettségérzés.


Könyvbarátok klubja

A Könyvbarátok Klubja nyugdíjas, idős hölgyek klubja, ők minden hónap második péntekjén találkoznak délután 3 órakor itt a könyvtárban. Megbeszélik az elmúlt hónap eseményeit, és ha kellemes idő van kirándulásokat szoktak szervezni közeli falvakba, városokba. Létszámuk 20 fő felett van és mindig szívesen fogadják ha új taggal bővül a klub. ​


Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás