Éberling József - Számozott versek

cikador 2018.01.29, 08:36

Versek a szívből

 

Éberling József Számozott versek című verseskötetével ismerkedhettek meg a Keresztély Gyula Városi Könyvtár látogatói 2018. január 26-án.

Az olvasótermet megtöltötték az érdeklődő barátok, ismerősök és családtagok. Bevezetésként Hollósi Zsóka, a bátaszéki gimnázium tanulója egy - a kötetből választott - megzenésített verset adott elő, melynek maga írta a zenéjét.

Sági Lajosné, a könyvtár vezetője segítségével képet kaphattak a jelenlévők a versek születéséről, valamint néhányat is felolvasott Éberling József első verseskötetéből. Megtudhattuk, hogy 2004 óta él Bátaszéken. Dolgozott az uszodában, a postán, jelenleg a Bát Grill Kft. csapatát erősíti. Csak közeli ismerősei tudtak e hobbijáról. A kötet megjelentetése régi vágya volt, melyet – tervei szerint – újabbak fognak követni.

A kellemes hangulatú est végén Éberling József dedikálta verseskötetét. A városi könyvtár látogatói is megismerkedhetnek a könyvvel, valamint a szerző Facebook oldalán, illetve a https://www.poet.hu/szerzo/Eberling_Jozsef weboldalon további verseket is olvashatnak.

szi

 

Képek

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás