Élelmiszerosztás

cikador 2017.12.22, 13:06

A Gondozási Központ Család-és Gyermekjóléti Szolgálata december 19-én 140 rászoruló, nehéz anyagi körülmények között élő családnak osztott tartós élelmiszer csomagot. A csomagokba liszt, cukor, olaj, rizs, tészta, bab, májkrém, zacskós leves, löncs, tej, lekvár, hagyma, burgonya, hús kerültek, figyelembe véve a család nagyságát, a rászorultság mértékét.

A természetbeni és pénzbeli felajánlásokat a bátaszéki lakosok, helyi cégek, egyesületek, vállalkozók, a helyi üzletek, a Német Nemzetiségi önkormányzat és Bátaszék Város Önkormányzata tették. A pénzbeli felajánlásokból intézményünk tartós élelmiszert vásárolt.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak a felajánlásaikkal segítettek és könnyebbé tették 140 család karácsonyát.

Köszönjük mindazoknak akik, sok-sok éve támogatják intézményünket abban, hogy segíteni tudjunk a nehéz körülmények között élőkön!

Az intézmény valamennyi dolgozója nevében kívánunk Bátaszék valamennyi lakójának Áldott, Békés, Szeretetteljes Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazdag Boldog Új Esztendőt!

                                                                                                              

 

Képek

Akadálymentes Változat


 Nagyobb betűméret
 Kissebb betűméret
 Magas kontraszt
 Negatív kontraszt
 Visszaállítás