Részletes keresés

0

2016.03.02.

Tovább olvasom
0

2015.09.11. ünnepi ülés

Tovább olvasom
0

Bevallás a helyi iparűzési adóról állandó jellegű iparűz...

Tovább olvasom
0 lakossagi_furum

Lakossági fórum

Lakossági fórumot tartottak Kövesden április 11-n, Lajvéron április 13-n.

Mindkét településen szép számmal jelentek meg a hűvös időjárás ellenére az aktív, településükért tenni akaró lakosok. Tájékoztatást kaptak dr. Bozsolik Róbert polgármester úrtól többek között a szennyvízberuházás jelenlegi állapotáról. A megjelentek elmondták meglátásaikat, észrevételeiket, amelyek lakókörnyezetük jobbá tételét segítheti. A fórum zárásaként az idei 1-1 millió forintos fejlesztési keret felhasználására tettek javaslatot a lakók.

 

Tovább olvasom
0 f_e_l_h_i_v_a_s_

F E L H Í V Á S

Bátaszék Város Önkormányzat egyszeri 12.000,- Ft összegű támogatást kíván nyújtani azon bátaszéki ingatlanok tulajdonosai számára, akik földgáz-szolgáltatást NEM vesznek igénybe.  

Tovább olvasom
0 dontesi_helyzetben_a_varos_a_ii_geza_szobrot_illetoen

Döntési helyzetben a város a II. Géza szobrot illetően...

A Nemzeti Kulturális Alap Képzőművészeti Kollégiuma pályázatán 5,5 millió forint támogatást nyert a város a II. Géza szobor kivitelezéséhez. A kollégium Imre Péter modern műalkotását jelölte ki megvalósításra. A szobortervek kivitelezéséhez saját forrásból még 4,5 millió forintot kell biztosítania az önkormányzatnak, amelyből korábban már 3 millió forintot jóváhagyott a képviselő-testület.

A város honlapján korábban kiírt véleménykérő szavazáson a fenti alkotást támogatták a legkevésbé, így felmerül a kérdés, hogy elfogadva a kollégium döntését Imre Péter terve kerüljön megvalósításra, vagy a város elállva a pályázattól, az önrész mértékéig önállóan állíttasson egy szobrot, az általa választott tervet megvalósítva.

Tovább olvasom
0

Kérelem települési rendkívüli támogatás eseti gyógyszerk...

Tovább olvasom
0

2016.02.17. rendkívüli ülés

Tovább olvasom
0

2016.08.31.

Tovább olvasom
0 vadetetes

Vadetetés

Január utolsó napján a Lovacska csoport útja a Gemenci erdőbe vezetett. A gyönyörű időben nagy sétát tettek a vadak elkerített lakhelye körül, ahol a szarvasok és a vaddisznók kíváncsian lesték minden léptüket. 

Tovább olvasom
0

2016.03.30.

Tovább olvasom
0

Termőföld bérbeadása - Kifizető bevallása

Tovább olvasom
0

A köztisztviselők szociális, jóléti, kulturális, egészsé...

Tovább olvasom
0

2016.05.20. rendkívüli ülés

Tovább olvasom
0

Méltányossági kérelem - Magánszemély

Tovább olvasom
0

2015.11.09. rendkívüli ülés

Tovább olvasom